Header information - missing

General eFa discussion
Post Reply
Rod-IT
Posts: 10
Joined: 11 Sep 2018 19:37

Header information - missing

Post by Rod-IT » 30 Oct 2019 22:23

Hi all,

I searched but didnt find anything that matched.

As of about the last month, the EFA I use at home seems to have lost the ability to show me header information - when I click the "I" icon, I get only
received by
received on
received from

none of the header information shows any more and it doesn't matter how I try to show this.

Pointers on where to look?

EFA has been restarted as have the services, no dice.

User avatar
pdwalker
Posts: 1185
Joined: 18 Mar 2015 09:16

Re: Header information - missing

Post by pdwalker » 31 Oct 2019 11:01

Sounds like the GeoIP database problem.

Search the forums for recent posts on GeoIP and make sure your GeoIP data files are correct. (sorry, just driving by, no time to search for it myself)

Rod-IT
Posts: 10
Joined: 11 Sep 2018 19:37

Re: Header information - missing

Post by Rod-IT » 01 Nov 2019 18:55

Thank you for the reply - for some reason I was not notified you responded.

I found a fix and will await V4, would never have guessed that had any relation, if anything I would expect the headers to still show, just fail on the lookups.

Oh well, but thanks.

How do I mark this as solved / give you credit for your help?

User avatar
pdwalker
Posts: 1185
Joined: 18 Mar 2015 09:16

Re: Header information - missing

Post by pdwalker » 02 Nov 2019 10:47

Just as you did. All good.

Post Reply