SSL after upgrade to 3.0.2.5

General eFa discussion
Post Reply
ayh20
Posts: 11
Joined: 13 May 2015 13:01

SSL after upgrade to 3.0.2.5

Post by ayh20 » 26 Oct 2017 10:03

I found this post that says there has been changes to SSL setup/config viewtopic.php?f=13&t=2733&p=10715&hilit=ssl#p10715

For those of us who are technologically challenged :? ... can anyone give us some instructions on what needs to be done to get the SSL setup working again ?

Please ..... :roll:

TheGr8Wonder
Posts: 97
Joined: 01 Jul 2017 02:32

Re: SSL after upgrade to 3.0.2.5

Post by TheGr8Wonder » 26 Oct 2017 15:50

ayh20 - based on your other post, is it just webmin that is broken for you, or other components as well?

ayh20
Posts: 11
Joined: 13 May 2015 13:01

Re: SSL after upgrade to 3.0.2.5

Post by ayh20 » 27 Oct 2017 07:53

Mailwatch and webmin

ayh20
Posts: 11
Joined: 13 May 2015 13:01

Re: SSL after upgrade to 3.0.2.5

Post by ayh20 » 27 Oct 2017 11:37

So after reading the instructions in that post i have gotten access to webwin.

nano /etc/webmin/miniserv.conf
Change ssl=1 to ssl=0

/etc/init.d/webmin restart
/etc/init.d/httpd restart

Connect using http://server:10000
Webmin -> Webmin Configuration -> SSL Encryption

Added the old cert and key via the UI.

Servers ->Apache Webserver -> Existing hosts -> Virtual Server (443) -> SSL options

Selected the old cert and key in /etc/pki/tls/certs and /etc/pki/tls/private respectivly

Then restarted apache ... tested mail watch and turned SSL back on for webmin.

Seems to be OK ... is there anything i've missed ?

cybernol
Posts: 1
Joined: 10 Nov 2017 08:55

Re: SSL after upgrade to 3.0.2.5

Post by cybernol » 10 Nov 2017 09:02

Very annoying that the webserver goes down after the update.
no easy to see whats wrong.
Yes I had my own certificate

Solved by enable Let's Encript and then disable again.

Post Reply