reboot slow after configure

Bugs in eFa 4
Post Reply
nicola.piazzi
Posts: 372
Joined: 23 Apr 2015 09:45

reboot slow after configure

Post by nicola.piazzi » 04 Feb 2021 13:56

After installing and configuring reboot became slow (2 minutes) on vm on centos 8.3 on esxi 6.7

User avatar
shawniverson
Posts: 3398
Joined: 13 Jan 2014 23:30
Location: Indianapolis, Indiana USA
Contact:

Re: reboot slow after configure

Post by shawniverson » 04 Feb 2021 14:50

It has to to a SELinux relabel. This is just a one time thing.

nicola.piazzi
Posts: 372
Joined: 23 Apr 2015 09:45

Re: reboot slow after configure

Post by nicola.piazzi » 04 Feb 2021 15:00

no no, i see relabeling
after first configure reboot (or shutdown) takes 2 minutes forever (i have configured 2 machines and is same thing)

User avatar
shawniverson
Posts: 3398
Joined: 13 Jan 2014 23:30
Location: Indianapolis, Indiana USA
Contact:

Re: reboot slow after configure

Post by shawniverson » 05 Feb 2021 11:39

I'm not sure I follow you. The timed reboot has a 60 second delay due to needing to leverage cron to kick it off as root?

nicola.piazzi
Posts: 372
Joined: 23 Apr 2015 09:45

Re: reboot slow after configure

Post by nicola.piazzi » 05 Feb 2021 14:28

i am nat talking about 1 minute delay after first install reboot

after installing efa machine takes 2 minutes to reboot that happen after dragcut killall every time

nicola.piazzi
Posts: 372
Joined: 23 Apr 2015 09:45

Re: reboot slow after configure

Post by nicola.piazzi » 08 Feb 2021 10:18

I found that the problem start only when a system is loaded with messages incoming,
it takes 2 minutes and at the end i can see dracut killing remaining processes
In a system with low traffic it doesnt occur it occurs only when i turn dns to use system

Post Reply