NEW INSTALL EFA4 MAILWATCH EMPTY

Bugs in eFa 4
Post Reply
hugorosa
Posts: 6
Joined: 06 Feb 2020 20:13

NEW INSTALL EFA4 MAILWATCH EMPTY

Post by hugorosa » 06 Feb 2020 20:17

Hello
i 've installed from scratch new server EFA4
I can send and receive email, using whitelist and blacklist but i don't have any info in Recent Messages and in Quarantine.
Just empty....
Anyone with the same problem ?

Thanks

Hugo

hugorosa
Posts: 6
Joined: 06 Feb 2020 20:13

Re: NEW INSTALL EFA4 MAILWATCH EMPTY

Post by hugorosa » 06 Feb 2020 20:20

EFA4_EMPTY.JPG
EFA4_EMPTY.JPG (98.74 KiB) Viewed 317 times

henk
Posts: 442
Joined: 14 Dec 2015 22:16
Location: Netherlands
Contact:

Re: NEW INSTALL EFA4 MAILWATCH EMPTY

Post by henk » 06 Feb 2020 22:07

Did you install the Maxmind free license key to to download GeoLite2? viewtopic.php?f=8&t=4068

And you are sure that your eFa processed any mail? (as the todays counters are all zero on your screenprint)
Last edited by henk on 06 Feb 2020 22:10, edited 1 time in total.

hugorosa
Posts: 6
Joined: 06 Feb 2020 20:13

Re: NEW INSTALL EFA4 MAILWATCH EMPTY

Post by hugorosa » 06 Feb 2020 22:10

Yes

hugorosa
Posts: 6
Joined: 06 Feb 2020 20:13

Re: NEW INSTALL EFA4 MAILWATCH EMPTY

Post by hugorosa » 06 Feb 2020 23:20

yes i have two domains
and i can send and receive emails.
I have DKIM+DMARC+SPF installed and config+ RBL
All OK !!
The strange thing it's just the Blacklist And Whitelist Writes to MARIADB
the page it's like you can see ...empty
also if i check mysql db mailscanner table "maillog" it's empty....
The log file maillog works as expected....
Strange thing....

I have also build new VM to test.... create one domain, and the same thing....

pugh32
Posts: 1
Joined: 27 Feb 2020 22:01

Re: NEW INSTALL EFA4 MAILWATCH EMPTY

Post by pugh32 » 27 Feb 2020 22:03

I am having exactly the same issue with a fresh install.

hugorosa
Posts: 6
Joined: 06 Feb 2020 20:13

Re: NEW INSTALL EFA4 MAILWATCH EMPTY

Post by hugorosa » 27 Feb 2020 22:07

My solution was
Build a new Vm minimal install
And use curl ....
I think the new script it’s different and now it’s all ok

Post Reply