EFA-Configure no longer working after upgrade

Report bugs and workarounds
Post Reply
cape2211
Posts: 2
Joined: 16 Apr 2014 08:44

EFA-Configure no longer working after upgrade

Post by cape2211 » 16 Apr 2014 08:46

After upgrading to latest 3.0.0.4 version I can no longer launch the EFA-Configure utility. Nothing happens - no error and no menu options appear.

The file size of EFA-Configre, EFA-SA-Update and EFA-Backup is 0 bytes.

Can anybody assist?

Thanks

mshanley
Posts: 28
Joined: 26 Apr 2014 05:19

Re: EFA-Configure no longer working after upgrade

Post by mshanley » 27 Apr 2014 20:21

these files have "0" bytes so I don't see how they will do anything

User avatar
shawniverson
Posts: 3104
Joined: 13 Jan 2014 23:30
Location: Indianapolis, Indiana USA
Contact:

Re: EFA-Configure no longer working after upgrade

Post by shawniverson » 27 Apr 2014 22:47

Version eFa 4.0.2 now available!

Post Reply