Recent Messages

Report bugs and workarounds
Post Reply
stuarthurst
Posts: 16
Joined: 10 Jan 2017 17:36

Recent Messages

Post by stuarthurst » 12 Jan 2017 15:35

Hi
I've just upgraded to 3.0.1.6
One immediate thing I've noticed is that when I click on the # symbol beside the relevant email, I only see Received on, Recevied on and Recevied from, whereas before, I could open the email, add it to spam / ham, and see the contents.
Is this by design, an error with mine, or a bug?
I have attached a screenshot showing it now.

Also reports has the same limited view.
Attachments
afterupgrade.PNG
afterupgrade.PNG (13.11 KiB) Viewed 2458 times

User avatar
shawniverson
Posts: 2782
Joined: 13 Jan 2014 23:30
Location: Rushville, Indiana, USA
Contact:

Re: Recent Messages

Post by shawniverson » 12 Jan 2017 16:09

Appears to be an error in your setup. I have several systems on 3.0.1.6 that are not exhibiting this behavior.

Have you restarted since the update?
Version eFa 4.0.0 RC3 now available in testing repo. Come join us in advancing eFa!

stuarthurst
Posts: 16
Joined: 10 Jan 2017 17:36

Re: Recent Messages

Post by stuarthurst » 12 Jan 2017 16:50

I have restarted since the update.

stuarthurst
Posts: 16
Joined: 10 Jan 2017 17:36

Re: Recent Messages

Post by stuarthurst » 12 Jan 2017 16:57

Ok - going to do another build and then update before configuring.

largo
Posts: 22
Joined: 15 Nov 2016 08:49

Re: Recent Messages

Post by largo » 12 Jan 2017 17:15

Hi
I got the same problem so I reversed back to 3.0.1.5
/Largo

stuarthurst
Posts: 16
Joined: 10 Jan 2017 17:36

Re: Recent Messages

Post by stuarthurst » 12 Jan 2017 19:29

glad it's not just me then.

User avatar
shawniverson
Posts: 2782
Joined: 13 Jan 2014 23:30
Location: Rushville, Indiana, USA
Contact:

Re: Recent Messages

Post by shawniverson » 12 Jan 2017 19:34

Version eFa 4.0.0 RC3 now available in testing repo. Come join us in advancing eFa!

User avatar
bikertrash
Posts: 12
Joined: 03 Feb 2016 12:53
Location: San Diego, CA
Contact:

Re: Recent Messages

Post by bikertrash » 12 Jan 2017 22:03

Really glad I came here first. I'm seeing the same thing and was just about to open a thread about it. :roll: I'm sure it will be corrected in due time... and it sure isn't a show-stopper (at least not for me anyway). 8-)
"If it ain't broke, it needs a lot more fix'n."

User avatar
shawniverson
Posts: 2782
Joined: 13 Jan 2014 23:30
Location: Rushville, Indiana, USA
Contact:

Re: Recent Messages

Post by shawniverson » 13 Jan 2017 01:53

Resolved in 3.0.1.7 update.
Version eFa 4.0.0 RC3 now available in testing repo. Come join us in advancing eFa!

rooter_c
Posts: 10
Joined: 05 Mar 2013 04:52

Re: Recent Messages

Post by rooter_c » 13 Jan 2017 02:47

:clap:

stuarthurst
Posts: 16
Joined: 10 Jan 2017 17:36

Re: Recent Messages

Post by stuarthurst » 13 Jan 2017 08:54

LOL - ahh well. glad it was a bug :)

cphillips
Posts: 22
Joined: 12 Nov 2016 20:16

Re: Recent Messages

Post by cphillips » 13 Jan 2017 15:20

MCP now working too (was in 3.0.1.6) :dance: :D

Post Reply