Search found 29 matches

by ethandee178
27 Dec 2018 15:31
Forum: 3.x Bugs
Topic: Database issue not assigning token.
Replies: 32
Views: 3077

Re: Database issue not assigning token.

Everything functioning normal. Just sending this for reference. [root@Filter ~]# perl mysqltuner.pl >> MySQLTuner 1.7.13 - Major Hayden <major@mhtx.net> >> Bug reports, feature requests, and downloads at http://mysqltuner.com/ >> Run with '--help' for additional options and output filtering [--] Ski...
by ethandee178
18 Dec 2018 17:26
Forum: 3.x Bugs
Topic: Database issue not assigning token.
Replies: 32
Views: 3077

Re: Database issue not assigning token.

I know for a fact I ran all of that stuff. I'd put money on it actually. But I just checked the server.cnf and it is nonexistent in there. So it makes me wonder, did I actually suffer from a major vmware issue (unrelated to EFA specifically) that we had last week and revert to a snapshot or somethin...
by ethandee178
18 Dec 2018 13:48
Forum: 3.x Bugs
Topic: Database issue not assigning token.
Replies: 32
Views: 3077

Re: Database issue not assigning token.

I have attached everything you asked.
by ethandee178
17 Dec 2018 19:36
Forum: 3.x Bugs
Topic: Database issue not assigning token.
Replies: 32
Views: 3077

Re: Database issue not assigning token.

Hello All, Sorry for the frustration. This is no longer just happening on Monday. Sometimes happens once every two weeks. Sometimes twice a week etc. Different days. I did find the file that is calling the command that is getting hung up. The file is: /usr/local/bin/mailwatch/tools/Cron_jobs/mailwat...
by ethandee178
20 Nov 2018 15:14
Forum: 3.x Bugs
Topic: Database issue not assigning token.
Replies: 32
Views: 3077

Re: Database issue not assigning token.

It just happened again.
Attached is the tuner file.
THoughts? :think:
by ethandee178
05 Nov 2018 20:45
Forum: 3.x Bugs
Topic: Database issue not assigning token.
Replies: 32
Views: 3077

Re: Database issue not assigning token.

These were running at the time: root 5289 0.0 0.1 322420 16644 ? SN Nov04 0:00 /usr/bin/php -q /usr/local/bin/mailwatch/tools/Cron_jobs/mailwatch_db_clean.php root 7215 0.0 0.1 322416 16708 ? S Nov04 0:00 /usr/bin/php /usr/local/bin/mailwatch/tools/Postfix_relay/mailwatch_postfix_relay.php --refresh...
by ethandee178
05 Nov 2018 20:35
Forum: 3.x Bugs
Topic: Database issue not assigning token.
Replies: 32
Views: 3077

Re: Database issue not assigning token.

Thank you for the info. Mysql tuner info attached. However, it does not have a 24 hour uptime because I had to reboot this morning.
If I need to run again tomorrow let me know.
by ethandee178
29 Oct 2018 18:52
Forum: 3.x Bugs
Topic: Database issue not assigning token.
Replies: 32
Views: 3077

Re: Database issue not assigning token.

I am actually just using the appliance for VMware that I downloaded a few years ago. (Which is CentOS)
Is it easy enough to redeploy? Or migrate? I have 40+ domains. And obviously lot's of historic information.
I can look to see if those processes are running next time.
by ethandee178
26 Oct 2018 13:02
Forum: 3.x Bugs
Topic: Database issue not assigning token.
Replies: 32
Views: 3077

Re: Database issue not assigning token.

top.PNG
top.PNG (55.12 KiB) Viewed 2123 times
Looks like a high cpu %.
by ethandee178
24 Oct 2018 12:41
Forum: 3.x Bugs
Topic: Database issue not assigning token.
Replies: 32
Views: 3077

Re: Database issue not assigning token.

It is happening again right now.
Any thoughts? Ideas?
by ethandee178
17 Oct 2018 19:52
Forum: 3.x Bugs
Topic: Database issue not assigning token.
Replies: 32
Views: 3077

Re: Database issue not assigning token.

This is all that the /etc/my.cnf file has in it:

#
# This group is read both both by the client and the server
# use it for options that affect everything
#
[client-server]

#
# include all files from the config directory
#
!includedir /etc/my.cnf.d
by ethandee178
15 Oct 2018 19:28
Forum: 3.x Bugs
Topic: Database issue not assigning token.
Replies: 32
Views: 3077

Re: Database issue not assigning token.

I attached my proccesslist in the zip file.
Thanks
by ethandee178
11 Oct 2018 13:12
Forum: 3.x Bugs
Topic: Database issue not assigning token.
Replies: 32
Views: 3077

Re: Database issue not assigning token.

Error happened again today so I took some time to look into what you requested.
One additional thing, the processlist in mysql seems to be hung up. I'm not a mysql wiz so it'd be hard for me to figure out what's going on there.
Any ideas?
Thanks for you help.

See attachments.
by ethandee178
27 Sep 2018 15:08
Forum: 3.x Bugs
Topic: Database issue not assigning token.
Replies: 32
Views: 3077

Re: Database issue not assigning token.

Some new info, it happened again today on a Thursday! Gathered some info. Web interface says: Error: Database connection failed It is possible that the database is overloaded or otherwise not running properly Contact the system administrator if the problem persists Webmin mysql says: DBI connect fai...
by ethandee178
24 Sep 2018 18:11
Forum: 3.x Bugs
Topic: Database issue not assigning token.
Replies: 32
Views: 3077

Re: Database issue not assigning token.

Is there a better script I should use for release? Or an edit to make? I have no problem with that. Or if there is already a KB on it just link it. It seems (based on the the release script) that it is just requesting a valid token, not a specific token. It seems like any token can release any email...
by ethandee178
17 Sep 2018 13:31
Forum: 3.x Bugs
Topic: Database issue not assigning token.
Replies: 32
Views: 3077

Re: Database issue not assigning token.

Another Monday with the same issue. When I say the token is 'gone' I mean in the release link, it says 'token=' If I assign a token manually it releases no problem. I also cloned and edited a page which I call release-msg-bak.cgi which doesn't check for the token. It also releases it no problem. The...
by ethandee178
27 Aug 2018 12:39
Forum: 3.x Bugs
Topic: Database issue not assigning token.
Replies: 32
Views: 3077

Database issue not assigning token.

Often time when I come in on a monday, my customers will tell me they can't release their mail. Aside from some other possibly unrelated issues, the most common issue is that the 'token=' is blank in the link. I've written a script to easily release these. But I know it is annoying to my customers. ...
by ethandee178
24 Jul 2017 20:20
Forum: 3.x How-to
Topic: Postfix queue would not flush NO MATTER WHAT.
Replies: 1
Views: 775

Postfix queue would not flush NO MATTER WHAT.

BTW, I just wanted to share that this post saved my life: https://routingtheworld.wordpress.com/2011/02/01/postfix-envelope-records-out-of-order/ I tried everything short of manually deleting thousands of emails. I flushed with 50 different commands. Rebooted, restarted services. I worked at it for ...
by ethandee178
25 Mar 2017 00:10
Forum: 3.x How-to
Topic: Kill Large Scale Spammers quickly
Replies: 0
Views: 882

Kill Large Scale Spammers quickly

A few weeks ago, we started getting extremely large queues of spam, typically between 10k and 100k emails in the queue. Always all spam. Because of this, proper emails were taking 4-12 hours to get through the filter. We took some steps with the firewall to avoid this. But I quickly noticed that the...
by ethandee178
14 Feb 2017 18:07
Forum: 3.x How-to
Topic: Spammer Alert
Replies: 18
Views: 4833

Re: Spammer Alert

This is interesting to me.
I'm not sure if the updates have moved some tables around or how your install differs from mine.
I'd be happy to join a web meeting if you'd like to see if I can figure it out.
PM me if interested.
by ethandee178
23 Dec 2016 14:06
Forum: 3.x How-to
Topic: Spammer Alert
Replies: 18
Views: 4833

Re: Spammer Alert

:think:
If you want to pm me. I can help u look.
by ethandee178
22 Dec 2016 19:57
Forum: 3.x How-to
Topic: Spammer Alert
Replies: 18
Views: 4833

Re: Spammer Alert

This script is still working for me.
What version are you on?
The domain table is populated by the Transport settings menu under mail settings.
by ethandee178
22 Apr 2016 13:00
Forum: 3.x Bugs
Topic: After upgrading to 3.0.9, sa-learn moved
Replies: 0
Views: 731

After upgrading to 3.0.9, sa-learn moved

Got this message when trying to add new spam from the link in an email. "Software error: Cannot open /usr/local/bin/sa-learn --spam: No such file or directory at /var/www/cgi-bin/learn-msg.cgi line 99. For help, please send mail to the webmaster (root@localhost), giving this error message and the ti...
by ethandee178
21 Apr 2016 12:48
Forum: 3.x How-to
Topic: Spammer Alert
Replies: 18
Views: 4833

Re: Spammer Alert

This is '.sh' file you must create and reference it in the cron table.
Copy the contents into a script and add execute permissions.
by ethandee178
24 Jul 2015 03:25
Forum: 3.x How-to
Topic: Spammer Alert
Replies: 18
Views: 4833

Re: Spammer Alert

Here is a much more updated version that gives you more info in the email. The below is a bash script run hourly: #!/bin/bash username=root password=`grep MYSQLROOTPWD /etc/EFA-Config | sed 's/.*://'` database=mailscanner ########mysql query count mysql -u $username -p$password -D $database -e \ "SE...