Search found 5 matches

by nanolima
28 Nov 2017 14:07
Forum: 3.x Bugs
Topic: EFA after update changed quarentine report to https
Replies: 0
Views: 1131

EFA after update changed quarentine report to https

Hi folks,
After update to efa's last release the quarantine reports was changed from http to https. How to I do to changed back was before (http)?

Since now I thank

best regards

Nano Lima
by nanolima
19 Jun 2017 16:40
Forum: 3.x Bugs
Topic: quarantine report not work
Replies: 11
Views: 3618

Re: quarantine report not work

Great! Solved! Thanks!
by nanolima
13 Jun 2017 18:52
Forum: 3.x Bugs
Topic: quarantine report not work
Replies: 11
Views: 3618

Re: quarantine report not work

Bull's Eye!!! The report was sent, but the error below is now happening. This may be a misconfiguration in the SMTP host name. How do I configure this constant? [root@efa01 .razor]# /usr/local/bin/mailwatch/tools/Cron_jobs/mailwatch_quarantine_report.php === Generating report for johndoe@mydomain.co...
by nanolima
13 Jun 2017 15:52
Forum: 3.x Bugs
Topic: quarantine report not work
Replies: 11
Views: 3618

Re: quarantine report not work

My users use the username only to log in to Mailwatch and the E-mail are specified in the Quarantine Report Recipient. After upgrading to the lastest version, the Quarantine Report submission topped.
by nanolima
12 Jun 2017 16:09
Forum: 3.x Bugs
Topic: quarantine report not work
Replies: 11
Views: 3618

Re: quarantine report not work

I have a same problem, but I don't take error when I execute the script /usr/local/bin/mailwatch/tools/Cron_jobs/mailwatch_quarantine_report.php. The scritp output show me that no have e-mails on quarentine for the users, it's this not true! Many E-mails are let on quarentine and need that I release...